Pszichiátria, Pszichiáter

2007. december 8., szombat

Hihetetlenül Gonosz Összesküves. Elmélet?

A legtöbb összesküvés elmélet hihetetlen. Ebben a legtöbben egyetértenek. Vajon miért ez a köz véleménye? Szerintem azért, mert a hétköznapi élet nagyon távol eső, az igazán extrém dolgokba nem tud belegondolni az átlagember. El sem tudja képzelni, hogy egyes dolgok lehetségesek! Erre legjobb példa a gyors technikai fejlődésből adódó elképzelhetetlenség, például 20 éve a mobil telefon, sőt a mobil internet kapcsolat hihetetlen volt.

A hihetetlenül gonosz összeesküvés elmélet háttere

Van viszont még egy tényező. Az emberi gonoszsággal kapcsolatos vakság! A legtöbb ember nem tudja elképzelni, hogy kormányok titkos szervezetei tömeges orvosi kísérleteket végezhetnek, válogatás nélkül megfertőzve különféle vírusokkal egy-egy város lakóit, hogy megfigyelhessék az egyéni és a tömegek reakcióit.
Ugye hihetetlen, pedig dokumentált, elismert tény, hogy ez megtörtént!

Gyakorlatilag a legtöbb összeesküvés elmélet azért hihetetlen, mert elképzelhetetlenül gonosz.
  • Elképzelhető egy akkora összeesküvés, hogy egy országosan, sőt a nyugati világban elismert csoport, sőt a szakterület csak egy nagy csalás, egy dollár milliárdos csalás legyen?
  • Lehetséges olyan összeesküvés elmélet, hogy köztiszteletben álló emberek százezrei (milliói?) világszerte csalók legyenek csak azért, hogy jólétben élhessenek, sőt ezek a személyek mind ugyan ahhoz a szakterülethez tartozzanak?
  • Lehetséges, hogy a hogy egyesek hajlandóak másokat tönkretenni, csak hogy ők maguk "jutalékot" kaphassanak, vagy ez csak összeesküvés elmélet?
  • Elképzelhető egyáltalán az, hogy valaki gonosszá válik, amikor rádöbben, hogy hazugságot tanítottak neki, amit ő alkalmazva árt másoknak. De ha felhagyna a tevékenységével, akkor nincstelenné válna.
  • Az csak egy összeesküvés elmélet állítása lehet, hogy valaki születésétől fogva gonosz?
Ami nagyon kívül esik egy személy "gondolati komfortzónáján" az hihetelen! Az óriási gonoszság biztos ilyen! Ezért lehetséges hatalmas gazdasági bűnök, óriási bűnök, emberiség elleni bűnük, és valós összeesküvések, ami már nem csak elméleteket, hanem a valóság!

Itt egy jó példa, ha nem a leghihetlenebb példa a gonosz összeesküvésre: GONOSZ

Ugye hihetelen?

.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Látom a Hubbard elvakult követői nem pihennek. :(
Ostobák vagytok és fejlődésképtelenek. :((

laszloberndt írta...

Kedves Pszichó! Látom, hogy a pszichiátria elvakult követői is olvassák ezt a blogot! Köszönöm a hozzászólásod! Miből jöttél rá, hogy "Hubbard hívő vagyok?" Igazad van, nem pihenünk! Kimondottan elmés a hozzászólásod: "Ostobák vagytok és fejlődésképtelenek." És milyen meglepő, hogy egy pszichó "szakkifejezést" használsz: "fejlődésképtelenek". És az is feltűnő, hogy többesszámban, azaz általánosítás! Várom a további hozzászólásaidat! Ugye pszichó vagy, nem tévedek? :-)

PÉNZ, ÉS TÖBB PÉNZ